Γυναικεία τσάντα Crossbody τσάντα τσάντα τσάντα

Vintage σχεδιασμό με κοίλο σκάφος, 3 τσέπες στο εσωτερικό και 1 πίσω τσέπη και επίσης φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Vintage σχεδιασμό με κοίλο σκάφος, 3 τσέπες στο εσωτερικό και 1 πίσω τσέπη και επίσης φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.

Είναι μικρό μέγεθος (11 "* 8"), αλλά η χωρητικότητα είναι αρκετά μεγάλη για να κρατάτε τις καθημερινές σας προμήθειες

Ιδανική τσάντα με ρυθμιζόμενη ζώνη για γυναίκες καθημερινά έξω, ψώνια και ταξίδια.

image001 (001)image003 (001)image005 (001)

Είμαστε εργοστάσιο τσάντα βρίσκεται σε GZ Κίνα, η ποιότητα είναι η μεγαλύτερη σημασία για εμάς και είμαστε speccialize σε pu δέρμα crossbody τσάντα, πορτοφόλι, τσάντα κορδόνι, πορτοφόλι, τσάντα hobo ύφασμα.

Έχουμε πολλά είδη vintage crossbody σχεδιασμό τσάντα, αν σας αρέσει αυτή η τάση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με οποτεδήποτε.

Λέξεις-κλειδιά:

Vintage, κοίλη τσάντα, τσάντα crossbody γυναικών, εργοστάσιο γυναικών τσάντα, vintage σχεδίαση, ρετρό, σακούλα τσάντα.


Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1940, η διανομή των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οδήγησε στην κατασκευή τσαντών που κατασκευάστηκαν σε υλικά όπως ράφια ή πλεκτά από νήματα. Ορισμένες γυναίκες χτυπούν τα δικά τους μικρά τσάντες από εμπορικά σχέδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Το παλαιότερο γνωστό πορτοφόλι χρονολογείται εδώ και περισσότερα από 5000 χρόνια, και ήταν μια σακούλα που φορούσε ένας άνδρας, ο Öτζή ο πάγος. Οι άντρες κάποτε φορούσαν πορτοφόλια νομισμάτων. Στις αρχές της σύγχρονης Ευρώπης, όταν η μόδα των γυναικών κινήθηκε προς την κατεύθυνση της χρήσης μικρών καλλωπιστικών πορτοφολιών, που εξελίχθηκαν σε τσάντες, οι μόδες των ανδρών κινήθηκαν προς μια άλλη κατεύθυνση. Ανδρικά παντελόνια αντικατέστησαν τα παντελόνια των ανδρών κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα και οι θήκες ενσωματώθηκαν στο χαλαρό, βαρύ υλικό. Αυτό επέτρεψε στους άνδρες να συνεχίσουν να μεταφέρουν νομίσματα, και στη συνέχεια χαρτί, σε μικρά δερμάτινα πορτοφόλια. Οι τσέπες των ανδρών ήταν άφθονοι τον 19ο αιώνα και τα παντελόνια και τα παλτά του 20ου αιώνα, για να μεταφέρουν αντικείμενα, όπως σωλήνες, μαχαίρια και μαχαίρια, και ήταν ένα στοιχείο που συχνά διορθώθηκαν από τις συζύγους τους.

Τα πορτοφόλια των ανδρών αναζωπυρώθηκαν από τους σχεδιαστές της δεκαετίας του 1970 στην Ευρώπη. Από τη δεκαετία του 1990, οι σχεδιαστές έχουν διαθέσει στο εμπόριο μια πιο ποικιλία αξεσουάρ για άνδρες. Έχουν χρησιμοποιηθεί τα ονόματα τσάντα άνθρωπος, πορτοφόλι και πορτοφόλι . Τα σχέδια είναι συνήθως παραλλαγές σε σακίδια ή σακούλες messenger, και έχουν είτε μια αρσενική είτε μια πιο unisex εμφάνιση, αν και είναι συχνά πιο εξορθολογισμένη από ένα σακίδιο και λιγότερο ογκώδη από ένα χαρτοφύλακα. Αυτές οι σακούλες συχνά αποκαλούνται τσάντες αγγελιοφόρων ή τσάντες διοργανωτών. Η δερμάτινη τσάντα είναι επίσης κοινή. Οι τσάντες σχεδιαστών για άντρες παράγονται από γνωστές εταιρείες όπως η Prada, η Louis Vuitton, η Coach και η Bottega Veneta σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Το παγκόσμιο εμπόριο τσαντών και μικρών δερμάτινων ειδών ανδρών είναι μια βιομηχανία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο. Οι πωλήσεις ανδρικών αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των σακουλών "holdall", αυξάνονται στη Βόρεια Αμερική


Hot Tags: γυναίκες crossbody σακούλα τσάντα τσάντα τσάντα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, τιμή, σε απόθεμα, made in Κίνα

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει