Μαλακή τσάντα ώμου τσάντα

Μαλακή τσάντα ώμου τσάντα

Πολλοί σχεδιαστές για να επιλέξουν, φιλικό προς το περιβάλλον μαλακό πλυμένο δερμάτινο υλικό με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου.
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πολλοί σχεδιαστές για να επιλέξουν, φιλικό προς το περιβάλλον μαλακό πλυμένο δερμάτινο υλικό με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου.

Πολλαπλές τσέπες για χρήση, αρκεί για να κουβαλήσετε καλά.

Μαλακή και καλή χειρολαβή.

Μέγεθος τσαντών: Ευρεία: 30 cm / 11,8 "Υψηλή: 22 cm / 8,6"

image001 (001)image003 (001)image005 (001)

Είμαστε εργοστάσιο τσάντα βρίσκεται σε GZ Κίνα, η ποιότητα είναι η ζωή του εργοστασίου μας.

Προσφέρουμε καλή ποιότητα με λογικές τιμές στον πελάτη μας.

Είμαστε ειδικεύονται στην pu τσάντα ώμου δέρματος, πορτοφόλι, tote τσάντα, καθώς και την κατασκευή καυτή τσάντα hobo ύφασμα (ελέγξτε την ιστοσελίδα μας).

Ο πελάτης μας προέρχεται από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγάλους στόχους του εμπορικού σήματος, JC Crew, CATO ect.

Η ποιότητα του φαινομένου μας μπορεί να ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά πρότυπα

Αν είστε εγγεγραμμένοι σε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

Έχουμε επίσης την αποθήκευση αυτού του στοιχείου

Hot tag: γυναικεία τσάντα ώμου, τσάντα crossbody, πορτοφόλι, τσάντα tote.


Με την εμφάνιση του Parcel Post το 1913, αφού μερικοί ενήλικες έστειλαν τα παιδιά τους στα μηνύματα - με τα ταχυδρομικά τέλη που είχαν τοποθετηθεί σε ρούχα - ο Γενικός Γραμματέας των ΗΠΑ δημοσίευσε κανονισμούς που απαγορεύουν αυτή την αποστολή. Η θεωρία ήταν ότι τα παιδιά ήταν κάτω από το όριο βάρους 50 λίβρες, και ότι ήταν πολύ φθηνότερο να ταχυδρομηθούν από ό, τι να πληρώσουν οι σιδηρόδρομοι. Εν μέρει, ο κανονισμός ακολούθησε μια επιστολή με την οποία ζητούσε να διευκρινιστεί εάν η ταχυδρομική αποστολή ήταν κατάλληλη και ο Γενικός Γραμματέας θεωρούσε ότι τα παιδιά δεν ενέπιπταν στον ορισμό των «μελισσών και σαλιγκαριών», που ήταν η μόνη πανίδα που επιτρέπεται να ταχυδρομηθεί. Παρ 'όλα αυτά, αρκετά παιδιά ήταν πραγματικά ταχυδρομημένα. Στις 13 Ιουνίου 1920, η αποστολή παιδιών με το Parcel Post απαγορεύτηκε επισήμως. Στη συνέχεια, μια τσάντα αλληλογραφίας γεμισμένη με ένα παιδί εμφανίστηκε εμφανώς σε μια χιουμοριστική φωτογραφία για να απεικονίσει την απαγόρευση.
Hot Tags: μαλακή τσάντα ώμου τσάντα, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, τιμή, σε απόθεμα, made in China

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει