Επιλογή πορτοφολιού

- Aug 25, 2018-

Σημείωση για την αγορά ενός δερμάτινου πορτοφολιού:

Το πορτοφόλι είναι ένα απαραίτητο στοιχείο μεταφοράς. Δεν χρειάζεται μόνο να φορτωθεί, αλλά έχει και σημαντικά έγγραφα για μεταφορά. Δείχνει επίσης τη γεύση και την ιδιοσυγκρασία όταν βγάζετε το πορτοφόλι. Τότε, πώς μπορείτε να το κάνετε στο πορτοφόλι; Επιλέξτε το σωστό πορτοφόλι;

Επιλέγοντας ένα πορτοφόλι, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε το πορτοφόλι που ταιριάζει στην ταυτότητά σας και να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Αναλύουμε τις ακόλουθες τρεις πτυχές:

1. Αναγνωρίστε τη σήμανση δερμάτων.

2. Ελέγξτε αν τα εμπορεύματα έχουν το εμπορικό σήμα, το όνομα εργοστασίου και το πιστοποιητικό. Τα εισαγόμενα δερμάτινα προϊόντα πρέπει να έχουν ένα κινεζικό λογότυπο.

Α. Το πορτοφόλι είναι ένα κοινό πράγμα. Φυσικά, η πρακτικότητα είναι η υψηλότερη αρχή. Όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι, ανεξάρτητα από το στυλ, την ποιότητα, το εμπορικό σήμα, ο αριθμός των εγκατεστημένων στρώσεων δεν είναι αρκετός, το διάστημα μεταξύ του εσωτερικού κ.λπ., θα πρέπει να είναι το επίκεντρο της εξέτασης.

Β. Σε σύγκριση με το απλό πορτοφόλι νομισμάτων, ο συνδυασμός της τσάντας κλειδιού και του πορτοφολιού είναι πιο κατάλληλος για πρακτική χρήση. Μπορεί να αποθηκεύει μικρά αντικείμενα όπως τα κλειδιά και τα κέρματα, και συμμορφώνεται επίσης με την ικανή εικόνα της σύγχρονης γυναίκας.

C, το πορτοφόλι για άνδρες είναι κυρίως υλικό από σκούρο δέρμα, το ύφος είναι απλό και γενναιόδωρο. εάν είναι ένας άνδρας με τσάντα, μπορείτε να επιλέξετε ένα ορθογώνιο πορτοφόλι, αν είναι ένα πορτοφόλι στην τσέπη του παντελονιού, μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε χρήματα οριζόντια Πορτοφόλι! Δεν χρειάζεται να επιλέξετε υπερβολικά υψηλή τιμή για σπατάλη, και μην αγοράζετε πολύ φτηνό για να το πάρετε.

Τα μεταλλικά μέρη του πορτοφολιού, όπως τα δαχτυλίδια τραβήγματος, τα κουμπιά, τα αγκίστρια, κλπ., Πρέπει να φαίνονται αν η επιχρύσωση είναι άθικτη. Γενικά, τα προϊόντα χαλκού είναι λιγότερο πιθανό να σκουριάσουν και να εξασθενίσουν. Οι ραφές του πορτοφολιού πρέπει να διατηρούνται σφιχτά, αλλά να είστε προσεκτικοί, όταν είναι πολύ σφιχτοί, ολόκληρη η δερμάτινη επιφάνεια θα τραβηχτεί πολύ σφιχτά, προκαλώντας ρήξη του πορτοφολιού. Προσέξτε αν υπάρχουν πάρα πολλές ραφές στην επιφάνεια του δέρματος. Εάν υπάρχουν πάρα πολλά κενά, αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο από πολλά διαφορετικά δέρματα, έτσι ένα καλό πορτοφόλι θα πρέπει να αποφεύγει πάρα πολλές επιφάνειες ραφής.