Καθαρισμός πορτοφολιού

- Sep 19, 2018-

Μέθοδος καθαρισμού:

Κατά τον καθαρισμό του πορτοφολιού, πρέπει να επιλέξετε μια βούρτσα καθαρισμού ή ένα καθαρό βαμβακερό πανί σύμφωνα με το υλικό του πορτοφολιού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι το πορτοφόλι δεν θα υποστεί βλάβη λόγω λανθασμένης μεθόδου καθαρισμού.

Εάν το δερμάτινο πορτοφόλι σκουπιστεί με καθαριστικό δερμάτινων ειδών, το πανί των γυαλιών είναι γενικά ένας φτηνός και εύκολος στη χρήση βοηθός. Δεν θα γρατσουνίσει το πορτοφόλι και θα το εφαρμόσει ομοιόμορφα για να επαναφέρει το πορτοφόλι. Η κοινώς χρησιμοποιούμενη γόμα τύπου μολυβιού και στυλό με δύο άξονες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο καθαρισμού για την τσάντα σουέτ. Αν είναι ελαφρώς βρώμικο, μπορεί να σκουπιστεί με μια λευκή γόμα που γενικά τρίβεται με ένα μολύβι. Η βρωμιά μπορεί να απομακρυνθεί με το τρίψιμο του άκρου της γκρίζας γόμας της στυλό, επειδή η τριβή είναι δυνατή, αλλά το χέρι είναι επίσης ελαφρύτερο, έτσι ώστε να μην βλάψει το πορτοφόλι.

Για καθαρό σάκο νάιλον και ψωμί υφάσματος, μπορείτε να πιέσετε απαλά την επιφάνεια του πορτοφολιού με ένα υγρό πανί που δεν στάζει. Εκτός από τις μεταξωτές, μεταξωτές και σατέν σακούλες, δοκιμάστε την οδοντόβουρτσα με οδοντόκρεμα για μερικό καθαρισμό. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πορτοφόλι οποιουδήποτε υλικού, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε αεριζόμενη θέση μετά τον καθαρισμό, αλλά μην το πάρετε για τον ήλιο, επειδή ο πορτοφόλι μετά το πλύσιμο με νερό είναι ο πλέον ευάλωτος χρόνος, ξαφνική έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία. Θα προκαλέσει εξασθένιση του πορτοφολιού ή το δέρμα για να γίνει σκληρό και εύθραυστο.