Οδηγίες φροντίδας δερμάτινων τσαντών

- Feb 24, 2018-

Η δερμάτινη τσάντα συνοδεύεται από οδηγίες συντήρησης. Στην πραγματικότητα, δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

1) Η γενική δερμάτινη τσάντα πρέπει να είναι τακτικά λαδωμένη και καθαρισμένη περιστασιακά. Η μέθοδος είναι να σκουπίσετε το λάδι σε ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα και, στη συνέχεια, σκουπίστε ομοιόμορφα την επιφάνεια για να αποφύγετε την απευθείας εφαρμογή του λαδιού στο δέρμα για να αποφύγετε ζημιές. Δερμάτινα είδη, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή για την αποφυγή χημικών ζημιών, σκληρών σακουλών για να αποφευχθεί η κρούση και το μηδέν των αιχμηρών αντικειμένων.

2) Το δέρμα έχει ισχυρή δύναμη απορρόφησης και πρέπει να προσέξει την αντιρρυπαντική, ειδικά για το υψηλής ποιότητας παγωμένο δέρμα.

3) Σκουπίστε με μια στεγνή πετσέτα μία φορά την εβδομάδα, ξετυλίξτε και επαναλάβετε αρκετές φορές.

4) Εάν υπάρχει λεκέ στο δέρμα, σκουπίστε το με ένα καθαρό υγρό σφουγγάρι, βρεγμένο με ένα ήπιο απορρυπαντικό και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Δοκιμάστε το σε μια διακριτική γωνία προτού το χρησιμοποιήσετε επίσημα.

5) Αν είναι λιπαρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκουπίσει καθαρά το ύφασμα. Το υπόλοιπο αποσυντίθεται φυσικά ή καθαρίζεται με απορρυπαντικό. Μην τρίβετε με νερό.

6) Η συντήρηση υλικού σε δερμάτινα είδη πρέπει να σκουπίζεται με στεγνό πανί μετά τη χρήση. Αν είναι ελαφρώς οξειδωμένη, δοκιμάστε να τρίψετε το υλικό με αλεύρι ή οδοντόκρεμα.

7) Το βαμμένο δέρμα γενικά σκουπίζεται μόνο με ένα μαλακό πανί και η δική του στιλπνότητα είναι επαρκής και δεν είναι εύκολο να απορροφηθεί η σκόνη.

8) Γυαλιστερή συντήρηση δέρματος, παρακαλώ χρησιμοποιήστε λίγο λάδι συντήρησης δέρματος στο μαλακό πανί, και στη συνέχεια τρίψτε ελαφρά στο δέρμα?

9) Συντήρηση ματ δέρματος, συνήθως χρησιμοποιείτε μόνο ένα πανί για να καθαρίσετε απαλά, αν η βρωμιά είναι σοβαρή, προσπαθήστε να σκουπίσετε με καουτσούκ σαν καουτσούκ.

10) Το φυσικό λάδι του ίδιου του δέρματος θα μειωθεί σταδιακά με το χρόνο ή πάρα πολλές φορές χρήσης, οπότε ακόμη και τα πιο προηγμένα δερμάτινα είδη χρειάζονται τακτική συντήρηση.

11) Εάν τα δερμάτινα προϊόντα είναι λεκιασμένα με μαύρες κηλίδες, δοκιμάστε το τρίψιμο με το ίδιο χρώμα δέρματος και αλκοόλ. Όταν τα προϊόντα γούνας μολυνθούν, μπορούν να αφαιρεθούν απευθείας με μια γόμα. Κατά τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να εξομαλύνετε τα μαλλιά προς την κατεύθυνση των μαλλιών.

12) Όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα και τα φερμουάρ πρέπει να προστατεύονται προσεκτικά. Η υγρασία και το αλμυρό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσουν οξείδωση του υλικού.