Καθημερινή απλή φροντίδα

- Jan 02, 2019-

1. Χρησιμοποιείτε τακτικά την ίδια κρέμα για το δέρμα για να σκουπίσετε την τσάντα, η οποία μπορεί να κρατήσει το δέρμα φωτεινό και υγρό, αλλά αποφύγετε τη χρήση υγρού δέρματος.

2. Κατά την εφαρμογή της κρέμας δέρματος στην τσάντα, αποφύγετε την εφαρμογή της κρέμας δέρματος απευθείας στην επιφάνεια του δέρματος. Εφαρμόστε το σε χνουδωτά ή μαλακά μαλλιά πριν σκουπίσετε την επιφάνεια του δέρματος.

3. Πάντα κρατήστε την τσάντα σας στεγνή και φυλάξτε την σε καλά αεριζόμενο μέρος. Ορισμένοι τσάντες που είναι ευαίσθητοι στην υγρασία μπορούν να τοποθετηθούν σε μια τσάντα με μικρή ποσότητα από χάντρες που είναι ανθεκτικές στην υγρασία.

4. Αν η τσάντα βραχεί, χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να αφαιρέσετε την υγρασία από την τσάντα, στη συνέχεια τοποθετήστε την σε δροσερό μέρος, αφήστε την τσάντα να στεγνώσει φυσικά. Ποτέ μην βάζετε την υγρή τσάντα απευθείας στον ήλιο και χρησιμοποιείτε τον αεραγωγό για να φυσήξετε. Επίσης, δεν μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στον κλιματισμό, διαφορετικά θα υπάρξει φαινόμενο έκρηξης δέρματος.

5. Μην ξεπλύνετε με νερό ή επαφή με χημικούς διαλύτες κατά τον καθαρισμό των τσαντών.