Καθαρισμού και συντήρησης των σάκων πανί

- Dec 06, 2018-

(1) όταν το πακέτο καθαρό καμβά είναι πρώτη πλένονται, προσθέστε λίγο αλάτι ή λευκό ξύδι σε καθαρό νερό, μπορείτε να βυθίζετε στο σάκο για περίπου 30 λεπτά για να αποτρέψει το ξεθώριασμα και πλύσιμο. Αφαιρέστε το ενεργό αξεσουάρ πριν τον καθαρισμό.

(2) θέσεις με εμφανείς λεκέδες πρέπει να καθαρίζονται πρώτα ~ για παράδειγμα, το πετρέλαιο λεκέδες μπορούν να καθαριστούν με απορρυπαντικό! Να πλύνετε καλά, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να ξεπλύνετε καλά! Στη συνέχεια, δροσερό στη σκιά!

(3) κονσέρβες δερμάτινα προϊόντα δεν μπορεί να ενυδατωθεί και να πλένονται, να καθαρίζονται με μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού, και βουρτσισμένο με μια βούρτσα βελούδινο. Υπό κανονικές συνθήκες, η τσάντα είναι συχνά ελαφρά βουρτσισμένο με μια βούρτσα βελούδινο και κάποια σίδερα μπορούν να σιδερωθούν σωστά, να διατηρήσει το όμορφο σχήμα.

(4), συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ουδέτερο ήπια απορρυπαντικά για να καθαρίσετε, όπως σαμπουάν, απορρυπαντικό, χρυσό κλώση, κ.λπ., μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο πλυντήριο με ευκρινέστερη χλωρίνη. Ενυδατώστε για 10 λεπτά - 30 λεπτά για να πλύνετε. Αν υπάρχει αληθινή είναι δύσκολο να καθαρίσετε τους λεκέδες, μπορείτε να πάτε στο βενζινάδικο να αγοράσουν πετρελαϊκό αιθέρα, αυτή είναι η πρακτική του στεγνού καθαρισμού.

(5) ξήρανσης είναι το πιο σημαντικό βήμα. Αν είσαι φοβισμένος του Σταυρού-χρωματισμός, τυλίξτε την καθαρισμένη τσάντα με μια μεγάλη ποσότητα χαρτιού τουαλέτας. Να είστε βέβαιος να το κολλήσει στην επιφάνεια για την πρόληψη της cross-χρωματισμός και να εμποδίζουν το κιτρίνισμα στην επιφάνεια του καμβά.