Τσάντα σχήμα

- Apr 18, 2018-

Η επιλογή μιας κατάλληλης τσάντας για να ταιριάζει με το στυλ σας μπορεί να προσθέσει πολλά στο γενικό σας look, αλλά η επιλογή της λανθασμένης τσάντας δεν θα προσθέσει μόνο χρώμα στο στυλ σας, αλλά θα κάνει το styling να είναι πολύ αποτυχημένο. Ως εκ τούτου, ενώ δίνετε προσοχή στα ρούχα, η αντιστοίχιση των τσαντών είναι επίσης πολύ σημαντική.

Σταθερά και βαριά:

Αυτός ο τύπος τσαντών είναι πιο κατάλληλος για γραφεία, το χρώμα είναι κυρίως μαύρο, καφέ, λευκό μονόχρωμο ή σκοτεινό καρό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν επίσημη ενδυμασία κατά την εργασία και το χρώμα των ενδυμάτων είναι κυρίως μαύρο, λευκό, καφέ και άλλα σκούρα χρώματα, η επιλογή των σάκων θα πρέπει να έχει ξεχωριστό στυλ με στυλ και λεπτομέρεια, όπως φούντες, πριτσίνια , μεταλλικές αλυσίδες, επενδύσεις. Η διακόσμηση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να προσθέσουν επισημάνσεις σε ένα θαμπό χρώμα.

Ανέμελος:

Αυτό το είδος τσαντών είναι πιο casual, κυρίως για slung, σακίδιο και τον ώμο, το οποίο είναι το πιο κατάλληλο για να βγείτε έξω για ψώνια και εκδρομές. Αυτές οι τσάντες είναι γενικά μεγάλου μεγέθους και έχουν επαρκή χωρητικότητα, ενώ τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα κυρίως από καμβά και ύφασμα denim. Και αυτό το είδος τσάντας είναι πολύ κατάλληλο για DIY. Το κορίτσι που θέλει να διακοσμήσει το σήμα και το μενταγιόν στην τσάντα μπορεί να απολαύσει τα ταλέντα που ταιριάζουν.