Επιλογή τσαντών

- Jun 30, 2018-

Εάν δεν υπάρχουν τσάντες για να εγκαταστήσουμε τις καθημερινές μας ανάγκες, πιθανώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να επιβιώσουν. Αλλά αν είναι ακριβώς επειδή η τσάντα έχει μια τέτοια λειτουργία και αγνοεί την εμφάνισή της, είναι πολύ βαρετή, ειδικά τα σημερινά δημοφιλή πρότυπα, οπότε μην παίρνετε την τσάντα με βασικές λειτουργίες ως θέμα φυσικά. .

1. Φωτεινή τσάντα χρώματος είναι η πιο όμορφη

Φορώντας ένα ζευγάρι τζιν και ένα μπλουζάκι ή ένα παραδοσιακό σκούρο κοστούμι, μια λαμπερή πορτοκαλί, κόκκινη ή ροζ τσάντα θα σας κάνει να λάμψετε αμέσως.

2. Η τσάντα μεγάλης χωρητικότητας είναι η πιο βολική

Εάν γεμίσετε το φόρεμά σας στην τσέπη σας, θα σας δώσει ένα πολύ βρώμικο συναίσθημα. Η πλήρωση μιας μικρής τσάντας tote, αν και βολική, μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την εμφάνισή της. Έτσι, αν έχετε πολλά πράγματα να αναδείξετε, οι μεγάλες τσάντες και οι μικρές τσάντες θα είναι μια καλή πρόταση. Μπορείτε να κρύψετε την τσάντα σας σε μια μεγάλη τσάντα, η οποία είναι βολική και τακτοποιημένη.

3. Οι μαύρες και καφέ τσάντες είναι οι πιο ευπροσάρμοστες

Δεν υπάρχει χρόνος, προσπάθεια ή κεφάλαιο για να ταιριάζει με την καθημερινή σας φθορά με μια ποικιλία διαφορετικών πακέτων. Οι άγριες μαύρες και καφέ τσάντες θα είναι οι καλύτερες! Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ρυθμίσει το επίπεδο του τόνου και του χρώματος του δέρματος και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι αναζωογονητικός.