Συντήρηση της τσάντας ώμου

- Jul 20, 2018-

1. Η πρώτη προτεραιότητα στη συντήρηση των προϊόντων τσαντών ώμων είναι "να το χρησιμοποιείτε για να αγαπάτε". Συνήθως, όταν χρησιμοποιείτε την τσάντα, αν δεν είναι γδαρμένο, δεν είναι εκτεθειμένη στη βροχή ή μολυνθεί με νερό, είναι η πιο βασική για τη συντήρηση των τσαντών. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Διαφορετικά, όταν το πρόβλημα επιλυθεί, το αποτέλεσμα θα είναι χαμηλό.

2. Τα δερμάτινα είδη δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο. Κρεμάστε τα σε δροσερό και ξηρό μέρος και αερίστε.

3. Όταν δεν χρησιμοποιείται, είναι καλύτερα να το κρατήσετε σε μια σακούλα από βαμβάκι. Μην το βάλετε σε πλαστική σακούλα. Επειδή ο αέρας μέσα στην πλαστική σακούλα δεν κυκλοφορεί, η δερμάτινη τσάντα θα στεγνώσει και θα καταστραφεί. Αν δεν υπάρχει κατάλληλη τσάντα, η παλιά μαξιλαροθήκη είναι επίσης πολύ χρήσιμη μαζί. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε λίγο χαρτί υγείας στην τσάντα για να διατηρήσετε το σχήμα της τσάντας. Η τσάντα που είναι αποθηκευμένη στο περίβλημα πρέπει να παραμορφώνεται χωρίς ακατάλληλη διέλαση.

4. Για να διατηρήσετε την τσάντα όμορφη σε χρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η βαζελίνη μπορεί να εφαρμοστεί στην επιφάνεια δέρματος πριν από τη συλλογή, έτσι ώστε να μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αποχρωματισμό.

5. Εφαρμόστε μια δερμάτινη τσάντα με ένα άσπρο βάλσαμο για τα χείλη και σκουπίστε το με μια χαρτοπετσέτα. Η απολύμανση και η αποτρίχωση γίνεται μία φορά!

6. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τις λιπαρές ουσίες και τα καλλυντικά γιατί είναι διαπερατά από δέρμα.