Καθαρισμός σακουλών ώμου

- Aug 14, 2018-

1. Μέθοδος απολύμανσης πρωτεϊνικού διαλύματος: Σκουπίστε το διάλυμα πρωτεΐνης με ένα καθαρό, μαλακό πανί, έτσι ώστε η λεκέ μπορεί να απολυμανθεί και η επιφάνεια του σάκου μπορεί να φωτιστεί χωρίς να καταστραφεί η επιφάνεια του δέρματος. Τα υγρά πρωτεΐνης μπορούν να αγοραστούν σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Εάν δεν τα έχετε στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λευκά αυγών.

2. Μέθοδος απολύμανσης βαζελίνης: πρώτα σκουπίστε απαλά με ένα υγρό πανί, στη συνέχεια εφαρμόστε ένα στρώμα βαζελίνης και στη συνέχεια σκουπίστε το επανειλημμένα με ένα μαλακό πανί, έτσι ώστε η επιφάνεια της τσάντας να είναι τόσο φωτεινή όσο και η νέα.

3. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό σκουπίστε για να τρίψετε αργά την οδοντόπαστα ή τρίψτε με ένα αιολικό πετρέλαιο και μια φρέσκια φλούδα μπανάνας. Μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα όταν το δέρμα δεν είναι προφανές. Το αποτέλεσμα είναι καλό.

4. Οι δερμάτινες σακούλες φοβούνται περισσότερο να είναι υγρές και σκληρυνόμενες με νερό και γρατσουνιές στην επιφάνεια του δέρματος. Εάν η τσάντα σας έχει μολυνθεί ή εμποτιστεί, στεγνώστε το με χαρτί υγείας ή πετσέτα το συντομότερο δυνατόν και στη συνέχεια στεγνώστε το με στεγνωτήρα μαλλιών σε χαμηλή θερμοκρασία.