Ποιότητα ανάλυσης

- Feb 08, 2018-

Η παρατήρηση ενός αγγελιαφόρου εξαρτάται κυρίως από τον σχεδιαστικό του σχεδιασμό, το υλικό και τη δουλειά του.

Διαρθρωτικός σχεδιασμός: Ο δομικός σχεδιασμός του σάκου crossbody είναι ο πιο σημαντικός, διότι καθορίζει την πρακτικότητα, την αντοχή, την άνεση και πολλές άλλες πτυχές της συσκευασίας. Η λειτουργία του πακέτου δεν είναι όσο το δυνατόν καλύτερο. Ο συνολικός σχεδιασμός πρέπει να είναι απλός και πρακτικός και να αποφεύγεται η φαντασία. Το αν η τσάντα είναι άνετη ή όχι είναι βασικά καθορισμένη από το σχεδιασμό του συστήματος μεταφοράς. Το σύστημα μεταφοράς αποτελείται συνήθως από έναν ιμάντα, έναν ιμάντα και ένα πίσω μαξιλάρι. Μια άνετη τσάντα θα πρέπει να έχει ένα φαρδύ, παχύ και ελεύθερα ρυθμιζόμενο ιμάντα, ζώνη και πίσω πλάκα. Το οπίσθιο παρένθεμα κατά προτίμηση έχει εξαερισμό εφίδρωσης.

Υλικό: συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος και των μερών. Τα υφάσματα θα πρέπει γενικά να είναι ανθεκτικά στην τριβή, το σχίσιμο και το νερό. Οι πιο δημοφιλείς είναι το oxford νάιλον, ο καμβάς από πολυεστέρα, το δέρμα και το δέρμα. Τα μέρη περιλαμβάνουν πόρπες, όλα τα φερμουάρ, ιμάντες ώμου και συνδετήρες ιμάντα στήθους, καλύμματα και συνδετήρες σώματος, φερμουάρ κλπ. Αυτές οι πόρπες συνήθως κατασκευάζονται από μέταλλο και νάιλον και θα πρέπει να συλλέγονται προσεκτικά με το μάτι σας κατά την αγορά. λίγο.

Εργασία: αναφέρεται στην ποιότητα της διαδικασίας ραφής μεταξύ της ζώνης ώμου και του σώματος, μεταξύ του υφάσματος, του καλύμματος και του σώματος, για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη σταθερότητα της ραφής, οι ραφές δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες, πολύ χαλαρές.