Δημοφιλή στυλ

- Jun 12, 2018-

Απλή αλυσίδα:

Κομψό και γενναιόδωρο στυλ, πολύ αναζωογονητικό συναίσθημα. Υψηλής ποιότητας υφή, καλό δέρμα. Χρυσή μεταλλική πόρπη, κομψή και γενναιόδωρη. Το μέταλλο στο κάτω μέρος του πυθμένα της τσάντας στερεώνει τον πυθμένα της σακούλας και δεν παραμορφώνεται εύκολα. Ζώνες ώμου αλυσίδας, με δυνατότητα προσαρμογής σε λουράκια ώμων.

Lingge mini:

Πολύ κατάλληλο για στυλ και χρώματα του καλοκαιριού, τη διάταξη του ρομβοειδούς, το δερμάτινο υλικό, αισθάνονται πολύ καλά. Ο ιμάντας ώμου μπορεί να αφαιρεθεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα χειρός. η μεταλλική πόρπη ανοίγει και το εσωτερικό έχει μια τσέπη φερμουάρ στο εσωτερικό.

Μεταλλική αλυσίδα:

Μια γωνιακή έκδοση, μέτριο μέγεθος, στυλ είναι επίσης πολύ FASHION! Ο σχεδιασμός του ανοίγματος είναι επίσης πολύ λεπτός και μοναδικός. Τα χρώματα είναι πολύ ευπροσάρμοστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασία και αναψυχή!

Απλό μίνι:

Η χρυσή μεταλλική διακόσμηση στο μπροστινό μέρος είναι επίσης πολύ κομψό. Επένδυση με ριγέ μοτίβο. Ο ιμάντας ώμου μπορεί να ρυθμιστεί σε μήκος και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Μαγνητικό κάλυμμα πόρπης.

Βρετανική επιχείρηση αναψυχής:

Κομψή και γενναιόδωρη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Η εσωστρεφής ιδιοσυγκρασία και η ρομαντική γοητεία που φέρνει το βρετανικό επιχειρηματικό στυλ αναψυχής θα κάνει τη μοναδική γεύση των επιχειρηματιών πιο ελκυστική. Η μοναδική έκδοση cross-cut είναι επίσης πολύ λεπτή και το φερμουάρ είναι εύκολο να παραλάβει τα καθημερινά αντικείμενα.