Ταξινόμηση κατά το σκοπό

- Oct 05, 2018-

1. Χαρτοφύλακας

Τα χαρτοφύλακες συνήθως χωρίζονται σε πολλά μεγάλα κουτιά, που ειδικεύονται σε χαρτί, αριθμομηχανές, κάρτες, στυλό, έγγραφα, επίσημα έγγραφα και ούτω καθεξής. Ο χαρτοφύλακας είναι γερός και ανθεκτικός, κυρίως δερμάτινος, και επίσης ραμμένος με ανάγλυφο δέρμα. Υπάρχουν πολλά στυλ όπως τετράγωνο, ορθογώνιο, επίπεδη, πλάκα και μεγάλο αδερφό. Το χρώμα είναι κυρίως κίτρινη σάλτσα, και οι μέθοδοι μεταφοράς περιλαμβάνουν σκορπιό, πίσω και σκορπιό.

2. Πακέτο φωτογραφίας

Πρώτα από όλα, το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το υλικό της εξωτερικής συσκευασίας της τσάντας κάμερας. Γενικά, η πιο σημαντική λειτουργία του εξωτερικού υλικού της τσάντας φωτογραφικής μηχανής είναι αδιάβροχη, ανθεκτική στη φθορά και πυράντοχη.

3. Καλλυντικά τσάντα

Εξαιρετική και συμπαγής εμφάνιση: Δεδομένου ότι πρόκειται για τσάντα μεταφοράς, το μέγεθος πρέπει να είναι κατάλληλο. Συνιστάται γενικά ότι το μέγεθος των 18cm × 18cm είναι το πιο κατάλληλο και η πλευρά πρέπει να έχει κάποιο πλάτος για να ταιριάζει σε όλα τα αντικείμενα και μπορεί να τοποθετηθεί στην τσάντα μεταφοράς. Δεν βαριά στην τσάντα.

4. Πορτοφόλι

Οι άνθρωποι μεταφέρουν σακούλες που κάνουν χρήματα ή άλλα μικρά αντικείμενα.

5. Σακίδιο αναψυχής

Φορέστε casual ρούχα, casual τσάντες και τσάντες για ψώνια. Επιλέξτε από ζωντανές, πολύχρωμες σακούλες ή σακίδια να ταιριάζουν με τη χαλαρή σας διάθεση και στολή. Σε επίσημες περιπτώσεις όπως δείπνα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πιο εξελιγμένη δερμάτινη τσάντα, η οποία είναι συμβατή με το φόρεμα και επίσης ευγενική προσφορά στον ιδιοκτήτη.