Συλλογή σακούλας και επεξεργασία λίπους

- Feb 22, 2019-

Οι φθινοπωρινές και χειμερινές εποχές συλλέγονται προσεκτικά

Οι σάκοι που δεν χρησιμοποιούνται κατά το φθινόπωρο και τις χειμερινές εποχές πρέπει να συλλέγονται έγκαιρα και η σκόνη στις σακούλες να μπορεί να σκουπιστεί με ένα σφουγγάρι ή ένα μαλακό πανί. Η τσάντα γεμίζεται έπειτα με χάρτινες σφαίρες για να διατηρηθεί το αρχικό σχήμα. Τέλος, τυλίξτε την τσάντα με την αρχική μη υφασμένη τσάντα και τοποθετήστε μία ή δύο λεκάνες ή ένα πακέτο αντιδιαβρωτικής ουσίας στη σακούλα και αποθηκεύστε την σακούλα σε καθαρό και αεριζόμενο μέρος. Εάν υπάρχει ένα ντουλάπι με μια πόρτα γυψοσανίδας, είναι καλύτερο. Είναι καλύτερο να μην τοποθετείτε πάρα πολλά αντικείμενα σε αυτό.

Λάδι λεκέδων

1) Όταν το προϊόν καθαρίζεται, το απορρυπαντικό μπορεί να πλυθεί απευθείας με το απορρυπαντικό. Εάν δεν είναι μαύρο ή κόκκινο, το ύφασμα σκούρου χρώματος μπορεί να βουρτσιστεί ελαφρά με απορρυπαντικό.

2) Το καθαρό λευκό ύφασμα μπορεί να αφαιρεθεί με το βούρτσισμα του γράσου με ένα λεπτότερο λευκαντικό (αραίωση 1:10).

3) Διαποτίζετε για 10 λεπτά με απορρυπαντικό (6 σταγόνες απορρυπαντικού σε κάθε κατσαρόλα νερού, ανακατεύετε ομοιόμορφα) και στη συνέχεια ρουτίνα.

4) Αραιώστε με οξαλικό οξύ πριν από το πλύσιμο, στη συνέχεια σκουπίστε τη μολυσμένη περιοχή με οδοντόβουρτσα και στη συνέχεια εκτελέστε τη ρουτίνα.